web analytics

Móni

  • egészségfejlesztő
  • TRX trainer
  • életmód- és táplálkozási tanácsadó
  • sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés tanácsadó
  • komplementes hormontanácsadó
  • kinesio-tape terapeuta

specialitásai:

  • személyi edzés, funkcionális edzés (TRX, kettlebell, saját testsúlyos gyakorlatok, fitball, súlyzó, gumiszalag), erő-állóképességi edzések, mobility, stretching

bemutatkozó:

Mindig is fontos szerepet töltött be az életemben a sport és az egészséges életmód. 9 éves korom óta kosárlabdázom, mely a mai napig nagy szerepet tölt be az életemben. Élsportoló éveim sok mindenre megtanítottak, amiért nagyon hálás vagyok. Nincs is jobb tanító a küzdésre, az akaratra és a kitartásra, mint a sport.

Tanulmányaimat szintén a mozgás szeretete vezérelte, valamint az emberekkel való foglalkozás. Az ELTE rekreációszervzés és egészségfejlesztés szakán megszerzett diplomám után jöhettek a további képzések, hogy minél komplexebb tudással segíthessek azoknak, akik bizalommal fordulnak felém problémáikkal, céljaikkal.

Személyi edzéseim során nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok szabályos kivitelezésére, ezáltal az esetleges sérülések, mozgásszervi panaszok kiküszöbölésére. Hozzám legközelebb a funkcionális edzések állnak, ezen belül is a TRX és a kettlebell, de nagy szerepet kapnak a különböző preventív módszerek, edzőeszközök is (pl. gerintorna, fitball, mobilizáció).

Egy vidám, energikus, közvetlen személyiségnek tartom magam, aki gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt hamar megtalálja a közös hangot. Célom az egészségfejlesztés, a sport és az egészséges életmód megszerettetése. 

Segítek Neked megtalálni azt a mozgásformát és életvitelt, melyben a lehető legjobban érzed magad és mellyel javítani tudsz életminőségeden is, legyen szó például ülőmunkából adódó hátfajdalomról vagy túlsúlyról.

Tudd, hogy ezt sosem késő elkezdeni!

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55