web analytics

Réka

  • egészségfejlesztő
  • gerinctréner
  • Kynesio Tape terapeuta

specialitásai:

  • gerinctréning, core training, pilates, funkcionális edzés (saját testsúlyos, eszközös, TRX, TRX RIP), flow mozgásos mobility és stretching, pre- és rehabilitáció

bemutatkozó:

12 éves versenytáncos múltam alakította ki bennem a sport és a mozgás szeretetét, azonban arra is megtanított, hogy a versenysport mennyire igénybe veszi a teste, ezért miután befejezni kényszerültem a rendszeres élsportot, egyetemi tanulmányaimat az egészségfejlesztés területén kezdtem meg a TF-en.

A pörgős, energikus edzések után elkezdtem megismerkedni a pilatessel és a jógával, mely egy teljesen új flow élményt és testtudatosságot kezdett bennem kialakítani és a mai napig minden edzésformámban fontosnak tartom beépíteni az ott megszerzett alapokat.

Folyamatosan bővítem tudásom a pre- és rehabilitáció irányába, hiszen napjainkra sajnos a gerincproblémák civilizációs betegséggé nőtték ki magukat, így egy jó edzőnek kötelessége a folyamatos fejlődés ezen irányba is.

Sok éves tapasztalatom alapján, amit a legfontosabbnak tartok óráim során, hogy mindenkiben megalapozzak egy olyan testtudatosságot -melyek sajnos a testnevelés órákból kimaradtak- életünk végéig testünk és gerincünk egészségét szolgálják.

Ezt a preventív szemléletet folyamatosan szem előtt tartva, fokozatosan építkezve, vendégeimből szeretem kihozni úgy a maximumot, hogy az óra egyetlen percében se járjon máshol a gondolatuk. Flow mozgásokkal és dinamikus blokkok váltakozásával elérni, hogy hol befelé figyeljenek, hol pedig a saját határaikat feszegessék és így érjük el együtt a kitűzött célt.

Mindenkinek más a célja, és a hozzá vezető út, ezért minden test egyedi törődést is igényel. Így számomra fontos, hogy minden vendégemmel egy bizalmi kapcsolatot is kialakítsak, hiszen a közös munka sikeréhez és a jó hangulatú órákhoz az edző-vendég jó kapcsolata elengedhetetlen.

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55