web analytics

Imola

  • csoportos Fitness Instruktor
  • kangoo Jumps Knstruktor
  • Stability Workout Trainer

specialitásai:

  • Jóga (ashtanga, jin, power, stability), pilates, intenzív kardio, zsírégető, alakformáló

bemutatkozó:

Hét éve húztam fel az első kangoo cipőt a lábamra, amikor úgy döntöttem, hogy edző szeretnék lenni. Ver­seny­tán­cos­ként mindig szerves része volt életemnek a sport. Mára már elmondhatom, hogy számos ta­pasz­ta­lat­ra tehettem szert a legkülönbözőbb sportágakból, melyek között szerepel falmászás, zumba, kangoo jumps, brazil jiu-jitsu, swing, stability workout, TRX, kettlebell ,alakformálók sora és ter­mé­sze­te­sen nem utolsó sorban a jóga.

Leendő pszichológusként azt gondolom, hogy rengeteg feszültséget hordozunk testünkben, amit igazán a sport gyógyító ereje tud felszabadítani az egyik leghatékonyabban, a megfelő odafigyeléssel. Úgy gon­do­lom nincs két egyforma test, aminek ugyanarra a mozgásra lenne szüksége. Így küldetésemnek tar­tom, hogy segítsek mindenkinek megtalálni azt a felszabadító mozgás érzetet, mely egyaránt test­ben és lé­lek­ben is hozzásegíti vendégeimet céljaik elérésében.

Három éve szerettem bele a jógába és azóta szerves része napi szinten az edzéseimnek. A jóga adta lég­zés, belső erő és stabilitás a lelke azóta is minden órámnak. Fontosnak tartom, hogy merjünk ki­pró­bál­ni új dolgokat, fejlesszük magunkat mindig tovább és nyitott szemmel lássuk meg a saját tes­tünk­ben rejlő le­he­tő­sé­ge­ket. Az edzés egy folyamat, élmény, eredmény, nem pedig egy kötelező feladat. Ezzel az ér­zés­sel szeretném gazdagítani minden kedves változni vágyó vendégemet. Ahogyan az én gu­rum / edzőm mond­ja: „Gyakorolj, a többi jön magától!”

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55