web analytics

F.Zsófi

  • személyi edző
  •  sportrehabilitációs tréner
  • masszőr
  • gyógytornász hallgató

specialitásai:

  •  sportrehabilitáció, stabilizációs tréning, alakformáló, saját testsúlyos és erősító edzés

bemutatkozó:

Nekem a sport sokkal többet jelent a fittség megőrzésénél, az esztétikus külsőnél.
 
14 évig voltam aerobik versenyző. Ez idő alatt stresszkezelést, koncentrációt, fegyelmet, a mindennapok pozitív és negatív eseményeinek sportolás általi feldolgozását sajátítottam el, amit az életem minden területén alkalmazni tudok. Ezt és még sok más eszközt szeretnék a Te kezedbe is adni az edzéseimen. 
 
A versenysport utáni útkeresésem és egyetemi tanulmányaim közepette lettem inzulinrezisztenciás és PCOS-es, így előbb a testsúlykontroll majd saját korábbi sportsérülésem kapcsán a rehabilitáció felé fordultam. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem gyógytornász szakos hallgatójaként bővítem tudásomat, mellette továbbképzéseken veszek részt. 
 
Mindennapjaid során sokat ülsz? Fáj a derekad, hátad, nyakad? Megtanítalak hogyan tudod ezeket hatékonyan kezelni a mindennapi rutinosan könnyen beépíthető gyakorlatokkal.
 
Vagy épp az ellenkezője? Egész nap állsz,fizikai munkát végzel? Gyere, megmutatom hogyan tudod ellazítani fáradt izmaidat,felfrissülni, hogy a szabadidőd akár aktív pihenéssel is tölthesd, ne csak fáradtan  a kanapén. 
 
Szeretnél változtatni az életmódodon, de ahogy lankad a kezdeti lelkesedés visszaesel a régi kerékvágásba? – tudom milyen ez, gyere találjuk meg a neked való egyéni megoldást, amit akár elfoglalt munkavállaló, akár gyermekeket nevelő háztartásbeli, (esetleg mindez egyszerre) vagy, könnyen be tudsz illeszteni a mindennapjaidba. 
 
Mozgás, rehabilitáció, masszázs – miben segíthetek, hogy a lehető legjobban érezd magad a bőrödben, hogy ma is egy lépéssel közelebb kerülj a vágyott állapothoz?

ENGLISH AND GERMAN SPEAKING TRAINER

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55