web analytics

Teszt edző

  • személyi edző

specialitásai:

  •  személyi edzés, köredzés, funkcionális és saját testsúlyos edzés, intervall tréning, core erősítés

bemutatkozó:

Mióta az eszemet tudom, mindig is fontos részét képezte az életemnek a sport. Gyerekkoromban a labdarúgás és a röplabda szerelmeseként mindkét sportágat versenyszerűen űztem. Gimis éveim végén kezdtem el súlyzós edzéseket is végezni, amelyet a mai napig töretlen lelkesedéssel csinálok.

Tanulmányaimat szintén a sportnak szenteltem, az ELTE-n diplomáztam mint sportszervező, ezt követően személyi edzőként a Weider Professional iskolában végeztem.

Sportszakemberként úgy gondolom, hogy a közös edzéseinken túl a vendégeim egészségesebb életmódjában egyfajta támaszként, mentorként is jelen kell lennem. Azt szeretném, amikor belenézel a tükörbe, büszke legyél, jól érezd magad a bőrödben, de ami szerintem még ennél is fontosabb: a mozgás adta mentális egészséget is érezd.

Motiválni szeretnélek, hogy elérd a céljaid, nem feltétlen csak a sportban, de -az edzéseink által szerzett magabiztossággal- az életben is.

Az edzéseket szeretem minél változatosabb eszközökkel, gyakorlatokkal színesíteni. Előszeretettel alkalmazok különböző edzésmódszereket, állóképességet fokozó technikákat – összebarátkozhatsz a kettlebellen, a kézisúlyzón, gumiszalagokon túl a boxing,- és más, izgalmas edzéselemmel is.

 

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55