web analytics

G. Niki

  • Hatha jóga oktató 
  • Yin jóga oktató 
  • Hatha Flow
  • Fitness instruktor 

specialitásai:

 

  • dinamikus és core jóga, core edzés, saját testsúlyos edzés, funkcionális edzés (agility ladder, bosu, fitball, súlyzók), mobility és nyújtás

bemutatkozó:

Gyermekkorom atlétikája és röplabdája után fordultam a pilates, a jóga, és az ultra-terepfutás felé. Jelenleg is aktívan versenyzem terepen, és mivel ez egy rendkívül időigényes sport, szabadidőm jó részét a hegyekben, erdőkben futva töltöm.

Egyetemi tanulmányaim után a nemzetközi üzleti és politikai életben dolgoztam, ahonnan kilépve végül teljesen az edzői és jógaoktatói létnek szenteltem magam. Csoportos és személyi edzéseim olyan energiával töltenek fel, amely nap mint nap bizonyítja, hogy jól döntöttem.

Teljesítménycentrikus vagyok, szeretem mindenkiből a legjobbat kihozni, azonban csakis a biztonságra és a kompenzációs, pre- és rehabilitációs aspektusokra is nagy hangsúlyt fektetve, hiszen az elsődleges célunk az, hogy a mozgást és az általa nyújtott szabadságot egész életen át élvezhessük. Funkcionális és saját testsúlyos edzésekre számíthatsz velem, hangsúlyos törzserősítő-blokkokkal, amit végül alapos mobilizációval és nyújtással zárunk. Specialitásom még futók, állóképességi sportot űzők sportspecifikus edzése, erősítése.

Hiszek a humor és az elkötelezettség erejében és abban, hogy mindenkinek a saját kezében van a sorsa, amelyből magunkkal szembeni kötelességünk a lehető legtöbbet kihozni.

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55