web analytics

Mobiledzés Budapesten kívül

Szeged is csatlakozott

Keress minket bizalommal!

Mobiledzés Szegeden

Szandra, a szegediek Mobiledzője

 • Bosu instruktor
 • Spinning instruktor
 • Fitnesz instruktor
 • TRX trainer

Specialitásai:

 • Bosu, Bosu HIIT, Bosu Body&Mind, Core training, saját testsúlyos, funkcionális edzések, TRX, súlyzós, eszközös edzések, Mobility&Stretching, jóga

Amikor mozgásról van szó, 3 alapelvet kell mindig szem előtt tartanunk:

1. Biztonság, 2. Hatékonyság, 3. Szórakozás

Célom, hogy a rendszeres testmozgással megtapasztald azt a sok pozitívumot, amelyet ez adhat Neked testileg, lelkileg. Segítek, hogy beépítsük a hétköznapjaidba, hogy szokássá váljon, ami aztán elengedhetetlen része lesz az életednek. Leld benne örömöd, töltsön fel és sohase elvárásként éld meg.

A sokak által áhított „álomalak” csak egy következménye a progresszíven felépített edzésmunkának és a helyesen összeállított étkezésnek.

A TE CÉLOD van az első helyen, itt TE vagy a lényeg! Számodra találjuk meg közösen a sport széles palettájából azt a mozgásformát, amellyel a leginkább összhangban vagy.

Az egyéni célodnak megfelelően állítom össze az edzésmunkádat, speciálisan RÁD szabva (egyéni cél, életkor, sportmúlt, korábbi sérülések, testsúly, testösszetétel), melyet minden esetben megelőz egy előzetes állapotfelmérés. Figyelembe veszem, hogy milyen a testtípusod, mi az általad kívánt cél eléréséhez legmegfelelőbb munkapulzus tartomány, mindezt úgy, hogy a prevenciót, a fokozatosság elvét, a folyamatos korrekciót, a helyes mozgásminta megszilárdítását és a fejlődésedhez szükséges elegendő pihenőidőt (IS!) folyamatosan szem előtt tartjuk.

Gyermekkorom óta rendszeresen jelen van az életemben a sport. Versenyszerűen kézilabdáztam, majd a főiskolai évek alatt kinyílt a világ és igyekeztem minél több edzéstípust megismerni és beépíteni a saját edzéseimbe. Rendszeresen futottam majd az országúti kerékpározás is csatlakozott a repertoárba. Hamar rájöttem, hogy ezeknél a sportoknál rendkívül fontos a megfelelő CORE erősítés és a funkcionális izommunka fejlesztés, melyekre az instabil eszközök használata kifejezetten alkalmas.

Egy korábbi térdsérülés és elkerülhetetlen térdműtét után, ezen eszközök használata és jótékony hatása csak tovább igazolta, hogy jó úton járok. Így került hozzám nagyon közel a BOSU, mint eszközrendszer, amely egy igazi csoda, legyen szó állóképesség fejlesztésről, CORE erősítésről, rehabilitációról, vagy csak a megszokott edzések változatosabbá tételéről. Hiszem azt, hogy az instabil közegben végzett munkával, sokkal gyorsabban érhetünk el eredményeket, legyen szó tartásjavításról, rosszul megszilárdult mozgásminták korrigálásáról, ízületi mozgástartomány növelésről, a hagyományos edzésmunka mellett.

Saját tapasztalatokból tanulva szeretném ezt megmutatni és továbbadni mindenkinek, akiben megért az elhatározás, hogy változtasson, aki szeretné felfedezni az új határait és ezáltal egy egészségesebb, aktívabb életet élni.

Ezért vagyok itt. Segítek elkezdeni, ha nem tudod, hogyan indulj el, a megfelelő motivációt adom, ha megtorpansz, ott leszek, amikor nem tudod, hogyan folytasd.

Az eredmény, amit elérsz a rendszeres testmozgással magáért fog beszélni. Gyere és kezdjük el!

Kinek ajánlott?

 • Anyukáknak, akik kisbabájukat nem szeretnék más­ra bízni, de szeretnék magukat ismét for­má­ba hoz­ni.
 • Menedzsereknek, akiknek egy fárasztó munkanap után már nincs energiájuk vagy idejük le­men­ni az ed­ző­te­rem­ig.
 • 50+ korosztálynak, akik nem találják a helyüket a kon­di­te­rem­ben, de nem szeretnének le­mon­da­ni az ed­zés öröméről.
 • Szégyenlőseknek, akik nem rendelkeznek sport­ta­pasz­ta­lat­tal, és félnek a kudarc élményektől.
 • Súlyfelesleggel küszködőknek, akiknek nincs elég ön­bi­zal­muk lemenni az edzőterembe.
 • Ülőmunkát végzőknek, akik elgémberedett végtagjaikat szeretnék átmozgatni – akár munkatársaikkal együtt, ebédszünetben.
 • Mindenkinek, aki formálódni szeretne, de nem szeret egye­dül sportolni.

Mobiledzés Szegeden

5000 Ft-tól / alkalom
 •  

Keress minket bizalommal!
06306649455 vagy info@mobiledzo.hu