Email: info@mobiledzo.hu Telefonszám: (+36 30) 664-9455
Ahogy a Mobiledző szolgáltatásnál az edző megy házhoz, ennél a szolgáltatásunknál a szakács megy házhoz és készíti el a személyre szabott menüt az otthon található alapanyagokból.
Legyen szó közös élményfőzésről, vagy új életmódba illeszthető receptek elsajátításáról vagy csak szakszerű támogatásra vágysz a tűzhely mellett, akkor a mobilszakács a Te embered!
Az első találkozás előtt feltérképezzük, milyen céllal rendeltél mobilszakácsot, életmódváltás előtt állsz, vendégeket vársz vagy csak a családnak szeretnél egészséges és finom ételeket készíttetni.
Átbeszélitek a különböző intoleranciákat vagy allergiákat, mely hozzávalókat részesítitek előnyben, milyen ízvilágra vágytok, mely főétkezéseket terveztétek és a mobilszakács nekiáll elkészíteni a menüt.
Ha némi inspirációra vágysz, akkor egy tanulási folyamat is lehet a főzés, megismerhetsz új recepteket a kedvelt hozzávalókból, de az is lehet,hogy hátradőlsz és élvezed, hogy otthonodban étterem színvonalú kiszolgálásban legyen részed.
Csomagajánlataink:
1. “Segíts számomra jót főzni!”
– kb. 4 órás elfoglaltság, 3 fogás elkészítése
Az életemben mindig is főszerepet játszott a főzés, mamám és anyukám szoknyája mellől lestem el a főzési praktikákat. Így nem volt kérdés hogy mi leszek ha nagy leszek. Tanulmányaimat Szolnokon kezdtem, majd vendéglátói érettségivel a zsebemben Egerben vendéglátó technikus képzést szereztem. Szakdolgozatom témája a rendezvényszervezés volt, ami mostanáig végig kíséri az életemet.
Gyakorlati időm alatt volt szerencsém Franciaországban, Bretagne régióban eltölteni egy teljes nyarat. Ez a kulináris utazás egyértelműen meghatározta a további vonzalmamat a szakmához. A francia konyha iránti kíváncsiságom csak tovább fokozta a tudásvágyamat, ami a mai napig tart.
Sikeres szakmai vizsgáim után Budapesten kerestem munkát.
Dolgoztam belvárosi látvány konyhán a VI. kerületi Cotton Club Étteremben vagy a budai Jardinette Kertvendéglőben. Évek múltán úgy döntöttem, hogy belekóstolok az ausztriai vendéglátásba. A kitzbüheli síterület egyik csúcsán átéltem többször is milyen a szezonális vendéglátás egy igazi Hüttében. Főztem, sütöttem egy alpesi szállodában a túrázók és szálló vendégek kedvére, a Boden-tónál Langenargenben, egy á la carte sváb étteremben és nem utolsó sorban Tirolban egy közkedvelt helyi specialitásokat kínáló 400 éves vendéglőben.
A megszerzett tapasztalataimat 2014 óta itthon, az Art Gastronomy csapatában kamatoztattam. Több tucat rendezvény lebonyolításában vettem részt idáig. Számomra fontos az önmegvalósítás és az új konyhai technológiák használata, azok megfelelő alkalmazása, a vendégek teljes elégedettsége érdekében.
2017-ben úgy éreztem, eljött az idő, hogy a saját elképzeléseimet kövessem és így jött létre a “cook for you”.
Hobbim a horgászat, ami nem csak egy jó kikapcsolódási lehetőség, de megfelelő egyensúlyt teremt a rohanó világ és a természet között. A kifogott zsákmányt pedig igen nagy szeretettel készítem el.kb