web analytics

T.Réka

  • komplex szemléletű funkcionális tréner 
  • preventív gerinctréning és stretching instruktor
  • FitFight® Instruktor
  • csoportos Fitness Instruktor
  • életmód és táplálkozás tanácsadó

specialitásai:

  • gerinctréning, stretching, Fitfight® és FitTánc órák, funkcionális és saját testsúlyos edzés, intuitív táplálkozás

bemutatkozó:

 

Szívügyem, hogy olyan nőket inspiráljak, akik úgy érzik, támogatásra van szükségük a napi stressz kezelésében, hát és nyakfájdalmaik megszüntetésében, és hogy fittnek és önbizalommal telinek érezzék magukat.

Több éve dolgozok napi szinten a fitnesz szakmában edzőként, elsősorban nőkkel. Folyamatosan képzem magam a preventív mozgás terén, Almásy Csilla és Bene Máté gerincspecialista gyógytornászok képzésein.

Óráimat a változatos és kihívásokkal teli, ám preventív gyakorlatok jellemzik. Célom, hogy 110%-os odafigyelés mellett hozzam ki a vendégeimből a maximumot, és már az első néhány alkalom után megérezzék a mozgás jótékony hatásait.

Gyerekkorom sport szenvedélyei a csoportos órák mellett a lovaglás és a táncok voltak, melyeket versenyszerűen űztem. Jelenleg a Spartan jellegű akadályedzések és a funkcionális edzések vendége vagyok.

Szeretném, ha azért mozognál, mert jól esik és nem azért, mert kötelező ahhoz, hogy lefogyj.

Szeretném, ha elengednéd a görcsösséget és csak megengeded magadnak, hogy élvezd a mozgást. Élvezd, ahogy érzed az izmaidat, a másnapi izomlázat, és élvezed ezt az aktívkapcsolatot a testeddel és a lelkeddel.

Egy kérdésem van csak hozzád: fáj már eléggé, hogy változtass az állapotodon? Ha igen, keress bizalommal!

VÁROM HÍVÁSOD! – telefonszám: 06 30 664 94 55